pondelok 29. mája 2017

Pure Elements bio telový masážny olej | Girl Goes Bio

Tento týždeň pokračujeme v testovaní nemeckej bio kozmetiky Pure Elements. V tejto recenzii sa pozrieme na ich telovú starostlivosť v podobe Pure Elements bio telového masážneho oleja. Tak poďme na to :).


V poslednom článku sme sa mrkli na Pure Elements čistiacu pleťovú vodu, ktorú s obľubou používam pri čistení a osviežení mojej problematickej pleti. V skratke, Pure Elements je nemecká vegánska certifikovaná bio kozmetika, ktorá v svojich produktoch využíva prírodné zložky, esenciálne oleje, a dokonca horské kryštály. Nezabudli ani na produkty telovej starostlivosti, spomedzi ktorých som testovala ich telový masážny olej. Olejček by mal pokožku hydratovať, regenerovať a oživovať. A povedzme si otvorene, kto nemá rád masáž? :)


Olejček je balený v elegantnej sklenenej fľaštičke. Ľúbi sa mi jednoduchý minimalistický design výrobkov. No a masážny olej sa mi zapáčil už pri prvom pričuchnutí. Má veľmi príjemnú energickú citrusovú vôňu, ktorá nie je príliš silná a pôsobí osviežujúco a povzbudzujúco. Takisto aj pokožka zostáva po jeho aplikácii pekne prevoňaná. Tak ako iné telové oleje, aj tento aplikujem rovno po sprche, keď je pokožka ešte mierne vlhká. Vďaka tomu stačí pár kvapiek a olej sa do pokožky veľmi ľahko a rýchlo vsiakne. Pokožku výborne hydratuje a zanecháva ju hladkú. jemnú a rozjasnenú. Skvelo vyživuje a efekt je dlhodobý. Pokožku mám na tele suchšiu, takže sme si s týmto olejčekom veľmi dobre sadli :).


Vďaka celodennému sedeniu za počítačom sa zo mňa stal veľký nadšenec masáží a tento olej je vhodnou kombináciou obsiahnutých olejov veľmi dobrý aj na masáž. Nie je príliš mastný, ani suchý, taký akurát. Vďaka použitiu olejov s prirodzeným ochranným faktorom, má olej UV faktor 3-4, čo síce nie je veľa, ale pokožku určite poteší. 


Produkt nesie prírodný certifikát BDIH. Zloženie sa mi veľmi páči, je veľmi jednoduché, pričom ide o trojkombináciu skvelých prírodných olejov. Mandľový olej ideálny pre citlivú pleť s protizápalovými účinkami, vysoko hydratačný avokádový olej a rovnako výborný olej pre suchú pokožku - jojobový olej. Nechýbajú pre značku typické malé horské kryštáliky, ktoré si v olejčeku nerušene plávajú. Ako neodmysliteľná súčasť masážných olejov sú použité citrusové éterické oleje, ktoré pokožku prevoňajú a potešia aj naše zmysly. Jediné negatívum vidím v spôsobe dávkovanie, keďže fľaštičke chýba akýkoľvek dávkovač. Olej rovno nalievate z hrdla fľaštičky, kvôli čomu ľahko miniete viac oleja, ako by ste chceli. A to je pri taktom luxusnom olejčeku veľká škoda :).

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Citrus Reticulata, Citrus Decumana, Citrus Medica, Camanga Odorata, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Benzyl Benzoate*, Citral*, Tocopherol 
* Bestandteil Ätherischer Öle

Zloženie: mandľový olej, avokádový olej, jojobový olej, mandarínka, grapefruit, limetka, ylang-ylang, limonen*, linalool*, geraniol*, benzyl benzoát*, citral*, vitamín E
* zložky prírodných esenciálnych olejov


Zhrnutie:
príjemná osviežujúca citrusová vôňa
rýchlo sa vstrebáva
hydratačné a regeneračné účinky
pokožka je hladká, dlhodobo hydratovaná
stačí pár kvapiek - dlhá výdrž
zmes olejov ideálna na masáž
jednoduché účinné prírodné zloženie

chýba dávkovač

Pure Elements bio telový masážny olej (100 ml) som obdržala na recenziu z online obchodíku bio-kozmetika.sk, ktorému za to patrí veľká vďaka :). Suma sumárom, výborný prírodný olejček, ktorý sa o pokožku postará naozaj tip-top. Ak vás olejček zaujal, možete ho nájsť na tomto odkaze, kde je v ponuke za 17,70€.

3 komentáre:

  1. Vypadá pěkně jak balení, tak i složení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si tiež obľúbila masáže a také niečo by sa na ne isto zišlo :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  3. každého koho práve tento skvelý produktík oslovil pozývam zúčastniť sa FB súťaže na stránke: https://www.facebook.com/somprirodna.sk/?fref=ts
    A nezabudnite, že každý účastník si môže upltniť 10 % zľavu pri nákupe v našom eshope www.bio-kozmetika.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...