nedeľa 29. októbra 2017

Lauren Brooke Cosmetiques organický kávový peeling | Girl Goes Bio

Po pár týždňoch ticha prichádzam s novou recenziou na môj obľúbený organický pleťový peeling. Už veľmi dlho som ju mala rozpísanú v drafte (neuveríte, ale už od apríla), a dnes sa o ňu s vami už konečne podelím. Recenzia bude konkrétne na Lauren Brooke Cosmetiques organický kávový peeling.

Lauren-Brooke-Cosmetiques-Organic-Coffee-Scrub-organicky-kavovy-peeling

Americkú značku Lauren Brooke Cosmetiques som ospevovala na blogu už viackrát, tak dnes vás toho ušetrím a prejdeme rovno na recenziu. Ak by vás predsa len značka zaujala a ešte ste o nej nepočuli, môžete si prečítať moje predchádzajúce recenzie tu a tu. Ich prírodný krémový makeup je jedným slovom dokonalý. 

Lauren-Brooke-Cosmetiques-Organic-Rejuvenating-Coffee-Scrub-organicky-regeneracny-kavovy-peeling

Takže toto hnedočierne čudo v sklenenej dózičke je môj obľúbený peeling na tvár :D. Možno nevyzerá extra lákavo, ale vonia najsamlepšie. Už len pri jeho otvorení zacítite úžasnú vôňu čerstvo namletej kávičky, čo je pre mňa ako veľkého milovníka kávy, veľké plus. Ako vôňa a názov napovedá, o peeling pleti a dôkladné odstránenie odumretých buniek sa postarajú práve jemne namleté zrnká kávy, a to spolu s organickým hnedým cukrom

Lauren-Brooke-Cosmetiques-Organic-Rejuvenating-Coffee-Scrub-organicky-kavovy-peeling

Konzistencia je taká hutnejšia, takže vám na jedno použitie stačí naozaj štipka produktu. Peeling aplikujem na jemne navlhčenú pleť a krúživými pohybmi masírujem pokožku asi 2 minútky. Pleť potom opláchnem vlažnou vodou, plus následne klasicky ošetrím pomocou kvetovej vody a olejčeka na tvár (aktuálne kombinácia arganového + hroznového oleja). Pokožka je po exfoliácii neuveriteľne hladká a jemnučká. A hlavný dôvod, prečo som si tento peeling tak zamilovala, je, že neskutočne pleť hydratuje. Pokožka ostáva intenzívne hydratovaná ešte na druhý deň a na pleti je vidieť, že ste jej dopriali extra starostlivosť. Vždy som mala skôr skúsenosť, že ma peeling trochu vysušil, ale tento doslova prekypuje hydratáciou. Navyše nedráždi a urýchľuje hojenie vyrážok.

Lauren-Brooke-Organic-Rejuvenating-Coffee-Scrub-organicky-kavovy-peeling

Ako to už býva u výrobkov Lauren Brooke Cosmetiques, zloženie je prírodné a úplne bezchybné. Exfoliačný hnedý cukor a organická káva, maslá a oleje s regeneračnými, hydratačnými, protizápalovými a antioxidačnými vlastnosťami. Všetko pre dokonalo ošetrenú a hydratovanú pleť!

INCI: Sucrose (Brown Sugar)*, Theobroma Cacao (Cocoa Butter)*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Coffea Arabica (Coffee)*, Oryza Sativa (Rice Bran) Oil*, Ricinus Communis (Castor) Oil*, Lecithin*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract*, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oil*, Non-GMO Natural Vitamin E Oil.
*certified organic ingredient

Zloženie: hnedý cukor*, kakaové maslo*, bambucké maslo*, káva (Arabica)*, ryžový olej*, ricínový olej*, lecitín*, vanilkový extrakt*, brokolicový olej*, saflorový olej*, vitamín E.
*certifikovaná organická zložka

Lauren-Brooke-Cosmetiques-Organic-Rejuvenating-Coffee-Scrub-organicky-kavovy-peeling

Zhrnutie:
jemná a účinná exfoliácia pleti 
 intenzívna hydratácia pokožky
 pleť ostáva hladká a jemná
 ľahká manipulácia
 vhodný aj na citlivú pleť
 krásne organické zloženie

nedá sa zjesť (asi) :D

Lauren-Brooke-Cosmetiques-Organic-Rejuvenating-Coffee-Scrub-organicky-kavovy-peeling-na-tvar

Lauren Brooke Organic Rejuvenating Coffee Scrub (19g) som si kúpila na e-shope výrobcu laurenbrookecosmetiques.com. V ponuke ho nájdete na tomto odkaze, približne za cenu 10,30 eur (po prepočte z 12 USD). Bohužiaľ treba počítať s celkom mastným poštovným z Ameriky :-/. V prípade, že by ste chceli vyskúšať niečo z tejto kozmetiky, na stránke môžete využiť aj zľavový kupón GIRLGOESBIO na 10%-nú zľavu na celý nákup.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...