pondelok 5. septembra 2016

Produkty zajtrajška: Zakúpené prírodné produkty za august 2016 | Girl Goes Bio

Dneska tu máme prehľad prírodných produktov, ktoré som si zaobstarala v mesiaci august. A tento mesiac si to moja peňaženka odniesla celkom riadne, hlavne vďaka dekoratívnej kozmetike. Tak sa na to pozrime.


Vlasová starostlivosť





Weleda ovsená regeneračná kúra - keďže som s ovseným šampónom od Weledy veľmi spokojná, rozhodla som si zakúpiť z tejto rady aj regeneračnú kúru. A musím povedať, že neľutujem. Používam ju namiesto kondicionéru a pozorujem na vlasoch výrazné zmeny, už vôbec nie sú tak vysušené ako predtým, a takisto sa menej lámu. Celá ovsená rada od Weledy veľmi vyhovuje mojim nepodareným vlasom a stala sa mojou obľúbenou značkou vlasovej starostlivosti.
9,68 €/150 ml/link


Soaphoria kokosový olej - ako som už spomínala, moje vlasy sú dosť suché s lamajúcimi sa končekmi. Veľa zdrojov odporúča kokosový olej ako vlasovú masku, tak som sa ho konečne rozhodla vyskúšať. Čo sa týka prírodných olejov, Soaphoria to istí. O výsledkoch budem určite informovať :-).
7,0 €/125ml/link


Telová starostlivosť


Dr. Bronner's tekuté kastílske mydlo neparfumované (Unscented) - mydlá od známej americkej značky Dr. Bronner's mám veľmi rada, sú certifikované a ich zloženiu sa nedá naozaj nič vytknúť. Navyše sa s mojou citlivou pokožkou veľmi pekne kamarátia. Či už ho použijete ako mydlo na ruky, na telo či na pleť, toto mydlo je naozaj výborné. 
10,90€/236ml/link


Dekoratívna kozmetika


ZAO tekutá očná linka (odtieň hnedá) - keďže som nebola s očnou linkou od Couleur Caramel moc nadšená, skúsila som pre zmenu linku od francúzskej značky ZAO Makeup, od ktorých sa mi veľmi osvedčil ich hodvábny makeup. Linka je tmavohnedá, ide až do čierna a na očiach drží parádne. Bez problémov vydrží celý deň, nerozmazáva sa a večer sa veľmi ľahko odlíči.
15,90€/6ml/link


Lauren Brooke Cosmetiques krémový makeup (odtieň Neutral 10) - od Lauren Brooke Cosmetiques som si už dávnejšie objednala viacero vzoriek ich krémového makeupu, aby som nemusela triafať správny odtieň a testovala som. Prekvapivo som neskočila u najsvetlejšieho odtieňu, ale u druhého najsvetlejšieho - predsa len bolo to leto :D. Makeup má naozaj skvelé prírodné zloženie na olejovej báze, napriek tomu mojej problematickej pleti nerobí najmenší problém. Má skvelé krytie, veľmi prirodzený "dewy" finiš a prekvapivo aj ochranný faktor - SPF 28 (vďaka obsahu oxidu zinočnatého). Čo viac si priať!? V blízkej dobe bude na blogu určite recenzia aj s ukážkami rôznych odtieňov.
23,0€/24g/link


Lauren Brooke Cosmetiques ColourFusion Lip Glaze (odtiene Peach Sunset a Snow Cherry) - v mojej zbierke som celkom postrádala prírodnú dekoratívku na pery, tak som sa rozhodla si nejakú zaobstarať. Z týchto "rúžoleskov" som pri nákupe dostala vzorky a nevedela som si ich vynachváliť, takže nebolo o čom. Sú naozaj pekne pigmentované, obsahujú hlavne prírodné oleje, extrakty a podobné mňamky a zanechávajú na perách veľmi prirodzený lesk. Navyše pery nevysušujú a vôbec nie sú lepkavé, čo úplne neznášam u normálnych leskov. Takže ak hľadáte prírodnú alternatívu na oživenie farby pier, tieto sú určite skvelá voľba.
8,0€/2ml/link

A čo vy, natrafili ste tento mesiac na nejaký nový zaujímavý prírodný produkt, ktorý skončil vo vašej zbierke?

9 komentárov:

  1. Prave Couleur caramel. Mam lesk a linku a jsem s ni nadmiru spokojena😍

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej sto ľudí, sto chutí :) Ja mám od nich ešte korektor a ten je úplne skvelý, ale s tou linkou sme si asi nejak nesadli... Najprv som myslela, že úplne fajn, vydržala celý deň, ak som sa očí ani nedotkla, ale keď mi napríklad slzeli alebo som si ich trochu pretrela, tak sa mi úplne rozmazala a hneď bola panda :-D

      Odstrániť
  2. Ovesná řada se Weledě opravdu povedla! Ty oční linky se mi moc líbí a značku Lauren Brook jsem doteď neznala :)
    Nevím, co se teď děje, ale poslední dobou nějak nenakupuju, což mi není vůbec podobné :D Jediná kosmetická věco, kterou jsem v srpnu nakoupila, byl sprchový krém od Alverde :D

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to máš super, ja vždy niečo domíňam a keď si idem doplniť zásoby, vrátim sa s tromi produktmi navyše :D ešteže to môžem obhájiť, že to robím pre zdravie :D

      Odstrániť
  3. Linky Couleur Caramel jsem nezkoušela, zato mám ty ZAO v hnědé barvě. Vzhledem k tomu, že si většinou maluji linkami i ocásek, tak musím říct, že právě ten mi nikdy nevydrží. Většinou se rozmaže a zmizí. A to i v případě, že pod ním mám bázi pod oční stíny (se silikony, nic jiného mi bohužel nedrží). Je ale taky pravda, že víc trpím na slzení očí. Jinak mám od ZAO jak makeup, tak bronzer, tak oční stíny, a s těmi jsem naprosto spokojená. Paradoxně mi ty stíny drží i jako linka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si tiež robím chvostík a so ZAO linkou mi vydrží celý deň, u Couleur Caramel sa mi celý rozmazal, je to sranda, lebo napríklad pri odličovaní idú obidve strašne ľahko dole... S tým makeupom je to u každého riadne individuálne, treba hľadať čo najlepšie sadne :) Musím pozrieť tie tiene od ZAO, keď hovoríš, že dobre držia, zišli by sa nejaké pekné farby :)

      Odstrániť
    2. Já právě ty stíny dostala v srpnu k narozeninám a opravdu spokojenost. Mluvím tedy o pudrových stínech (mají ještě krémové a ty jsem nezkoušela). Navíc mají docela velké pánvičky (3g). Nevím jak drží samotné, protože jak jsem říkala, používám je s bází. Výhoda je, že se dají použít i "namokro". Pokud by tě to zajímalo mám odstín 206 (černá) a 207 (zelená) a oba krásné, dobře pigmentované. :)
      Vidíš, opravdu každému sedne něco jiného a to je jen dobře :)

      Odstrániť
    3. No tak presne tie som už okukovala :) Tuším si z nich budem musieť nejaký vybrať, inak to nevidím :D Ďakujem za tip :)

      Odstrániť
    4. Není vůbec zač :) doufám, že se Ti budou líbit a vyhovovat Ti.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...