pondelok 21. novembra 2016

Soaphoria Chillophoria pleťová maska & čistič | Girl Goes Bio

Ahojte! Dnes tu mám pre vás tip na výbornú pleťovú masku, ktorá je ako stvorená pre všetkých prírodných lenivcov, ako som ja, ktorým sa nechce si masku vlastnoručne a pracne namiešať. Keď prídete unavení po dlhom dni v práci, komu sa chce, že? Ale keď masku stačí rovno naniesť a všetka práca je urobená za vás, to už je o inom a môže sa relaxovať! 

Soaphoria Chillophoria pletova maska a cistic na problematicku plet

Masky mám veľmi rada a čo je dôležitejšie, má ich rada aj moja pleť. Preto keď mi e-shop konvalinka.sk ponúkol ľubovoľný produkt na recenziu, za čo im touto cestou veľmi ďakujem, siahla som po Chillophoria tekutej maske a čističu v jednom určenej na problematickú pleť od slovenskej značky Soaphoria. Takže prestanem otáľať a ideme rovno na recenziu. 

Soaphoria pletova maska Chillophoria na problematicku plet

Maska Chillophoria si nažíva v chutnej sklenenej dózičke už typickej pre produkty od Soaphorie a má na prvý pohľad trochu pochybnú zelenú farbu. Ale žiadne strach! Mne stačilo jedno pričuchnutie a už som ju mazala :). Maska totiž vonia neskutočne sviežo po čajovníku a takéto vône mám pri pleťových maskách veľmi rada, keďže mi ešte viac umocňujú pocit čistej pleti. Nehovoriac o skvelých účinkoch čajovníka na aknóznu pleť. Takisto pri nanášaní a následnom pôsobení masky mi jej vôňa prišla veľmi relaxačná. Ako som už spomenula v úvode, maska to u mňa vyhrala svojou praktickosťou - ide o hotový produkt, takže stačí pár sekundové rýchle cap, cap na pleť a môže sa oddychovať :). 

Soaphoria Chillophoria face mask and cleanser for acne

Možno sa pýtate, čo ten názov, prečo práve Chillophoria? Maska totiž obsahuje zmes bylinných extraktov, ktoré majú chladiaci účinok - zmes čajovníku a mäty. Celkom paradoxne som ja mala po nanesení jemne hrejivý pocit a až po niekoľkých minutách (intenzívneho rozmýšľania, v čom je so mnou problém a či mám problém s vnímaním rôznych teplôt) sa dostavil jej osviežujúci chladivý efekt. Masku stačí naniesť v tenkej vrstvičke a nechať pôsobiť do takých 20 minút alebo do doby, kým sa prehovoríte, že raz z toho pohodlného gauča vstať proste budete musieť. Masku zvyknem použiť 2 až 3 krát do týždňa a po jej zmytí pleť ošetrím kvetovou vodou (momentálne čajovníkovou, na ktorú si môžete prečítať recenziu) a pár kvapkami pleťového oleja

No ale poďme na tú hlavnú časť, ktorá vás určite zaujíma najviac - účinky masky. Chillophoria sľubuje problematickej pleti poriadne hĺbkové vyčistenie a celkové ozdravenie pleti. Od Soaphorie mám už veľa produktov a žiadny ma zatiaľ nesklamal, ale skutočne som nečakala, že táto maska s mojou pleťou urobí také divy, aké sa jej podarili. Musím vás však varovať, že po prvých použitiach sa stav pleti môže zhoršiť, ja som sa trochu vyhádzala, ale takáto fáza detoxu býva zvykom pri produktoch, ktoré čistia pleť naozaj do hĺbky. Takže žiaden strach, lebo čo príde potom, fakt stojí za to. Po asi týždni používania sa pleť začala postupne krásne čistiť a akné odchádzalo závratnou rýchlosťou. Maska účinne vyčistí póry, pleť upokojí a odstráni podráždenie. Má jemný peelingový efekt, ktorý zbaví pleť nečistôt, vďaka čomu ostáva pokožka príjemne hladká. Teraz už po dlhšom používaní môžem zhodnotiť, že maska udržuje moju pleť v super stave, ide naozaj o intenzívnu kúru a ak sa nejaké akné aj objaví, veľmi rýchlo si s ním vie poradiť a čo ma veľmi prekvapilo je, že som si všimla, že mi postupne na pleti miznú aj fliačky, ktoré mi ostali po minulom akné a iné nedokonalosti pleti

Soaphoria Chillophoria pletova maska a cistic pre problematicku plet

Maska sa dá použiť aj ako čistič na každodenné použitie, v čom sa mi tiež veľmi osvedčila. Spôsob použitia teda závisí čisto na vašich preferenciách. Zloženie je naozaj prírodné, maska je 100% organický produkt a zložky by nemohli byť lepšie - čisté ílové prášky, bylinné extrakty a organické oleje - všetky s cieľom pleť intenzívne vyčistiť, zmierniť zápal, potlačiť prejavy akné a napomôcť s hojením, avšak pleť nevysušiť.

INCI: Bentonit*, Kaolin*, Montmorillonite*, Glycerin*, Menta Piperita*, Mentha Spicata Crispa Herb (Mäta kučeravá)*, Cannabis Sativa Herb*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Phaseolus angularis (Adzuki) Powder*, Adzuki Fruit*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil* Camphor*
*certified organic

Zloženie: bentonitový íl*, biely íl*, zelení íl*, rastlinný glycerín*, mäta pieporná*, mäta kučeravá*, konopa siata*, jojobový olej*, extrakt z kvetov nechtíka lekárskeho*, Adzuki prášok*, Adzuki fazuľa*, čajovníkový olej*, gáfor*
*certifikovaná organická zložka

Soaphoria pletova maska a cistic Chillophoria

Ak by som ju mala oznámkovať, Chillophoria by si určite zaslúžila jednotku s hviezdičkou. Je to skvelá osviežujúca a naozaj intenzívna pleťová maska, ktorá je veľmi jednoduchá na aplikáciu a čo je hlavné, to, čo sľubuje aj splní. Naozaj výborný doplnok ku každodennej starostlivosti o problematickú pleť, vďaka ktorému zatočíte s akné. 

Soaphoria Chillophoria pleťovú masku & čistič (125ml) si môžete zadovážiť na tomto linku e-shopu konvalinka.sk, kde vás vyjde na 11,90€ a určite nebudete ľutovať. Čistej pleti zdar!

4 komentáre:

  1. To zloženie je ozaj nádherné, íly sú na pleť skvelé :) Síce som túto masku neskúšala, chystám sa.


    Zvláštne dievča

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Íly sú super, ja používam zvyčajne marocký a nemôžem si ho vynachváliť, len som poslednú dobu strašne lenivá si masky zarábať, tak toto je pre mňa skvelá alternatíva :)

      Odstrániť
  2. O tomto přípravku jsem už četla a docela mě láká :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...