streda 6. júla 2016

Produkty včerajška: Spotrebované produkty za jún 2016 | Girl Goes Bio

Jún prefrčal ani neviem ako a už tu máme leto. Dnes som si pre vás preto pripravila prehľad spotrebovaných produktov, ktoré som minula za posledný mesiac. Ku každému produktu či už z pleťovej, vlasovej alebo telovej starostlivosti som v pár vetách zhrnula svoj názor na konkrétny výrobok v štýle naozaj stručnej minirecenzie :). Takisto tu mám aj jeden kúsok z dekoratívky. Medzi výrobkami nechýbajú viacerí z mojich obľúbencov, takisto novoobjavené produkty, s ktorými som bola veľmi spokojná, ale aj kozmetické kúsky, ktoré ma veľmi neoslovili. Pozrime sa na to, ako obstáli :).

Natural cosmetic products weleda couleur caramel alverde

Pleťová starostlivosť

Z pleťovej kozmetiky som toho za tento mesiac minula celkom dosť - dva pleťové krémy, jednu kvetovú vodu a môj obľúbený balzam na pery.


Hamamelová kvetová voda Soaphoria - moja obľúbená kvetová voda, používam teraz len ju, viac si o nej môžete prečítať v recenzii, výborná na problematickú pleť, určite kúpim znovu (už mám v zálohe ďalšie dve :D).

Kosatcový denný krém Weleda - skvelý krém, vyhovuje mojej citlivej pleti, je na mňa dosť hydratačný, takže ho používam hlavne na noc, aj keď je denný :), denné krémy od Weledy sú vhodné na suchšiu pleť, zatiaľčo hydratačné sú určené na zmiešaný typ, určite kúpim znovu.

Kosatcový hydratačný krém Weleda - rovnako výborný pleťový krém, tento krém je ľahší ako kosatcový denný, je výborný ako podklad pod makeup, pleť veľmi dobre hydratuje, veľmi vhodný aj na suchšiu pleť so sklonom k akné, už mám kúpený nový :). RECENZIA

Balzam na pery Honey Trap od LUSH - môj najobľúbenejší balzam na pery, od LUSH zvyčajne produkty nepoužívam, ale balzámky na pery majú veľmi pekné zloženie, Honey Trap mi vyhovuje úplne najviac, pery sú po ňom krásne hydratované, a to po dlhú dobu, sú chránené a rýchlo sa hoja. Pre popraskané či vysušené pery hotový zázrak!


Vlasová starostlivosť

V júni som poskúšala viacero prírodných šampónov v nekončiacej snahe nájsť ten dokonalý pre moje vlasy, zatiaľ som však žiadny z nich úplne neminula, môžete však očakávať čoskoro recenziu. Tento mesiac som skúšala aj nejaké produkty na hydratáciu, keďže poslednou dobou mám konce vlasov dosť vysušené.

Kondicioner Lavera Alverde vlasova maska Alverde ochranny sprej na vlasy

Kondicionér Endless Shine Lavera - tak s týmto kondicionérom som nebola vôbec spokojná, bol príliš ťažký, vlasy boli po umytí a jeho použití akoby mastné a zlepené, určite nekúpim znovu.

Ochranný sprej pre teplom namáhané vlasy Alverde (5in1) - ako som už spomínala v recenzii, s týmto sprejom som nadmieru spokojná, vlasy sa po ňom ľahko rozčesávajú, sú lesklé a hydratované, okrem toho sprej prekrásne vonia, určite si ho ešte kúpim.

Vlasová BB maska Nutri Care bio argán a bio mandľa Alverde (5in1) - veľmi dobrá maska na suchšie a lámavé vlasy, super hydratuje, ľahko sa aplikuje, nevyžaduje dlhú dobu pôsobenia (4-5 min), má príjemnú jemnú vôňu, vlasy sa po nej pekne lesknú a sú hydratované. Škoda len, že nie je vo väčšom balení (našla som len 20 ml balíčky). Už mám v zálohe kúpené tri ďalšie (v niektorých dmkách je maska vypredaná).


Telová starostlivosť

Weleda mandel sensitiv pflegedusche

Mandľová sprchovacia emulzia na citlivú pokožku Weleda - celkom dobrý sprchový gél s jemnou nerušivou vôňou, pení len mierne, citlivú pokožku naozaj nedráždi, jemne hydratuje. Tento gél nebol vôbec zlý, ale nijak ma neuchvátil, plánujem vyskúšať ďalšie.


Dekoratívna kozmetika

Lenghtening mascara Couleur Caramel black 11

Predlžujúca špirála Couleur Caramel (čierna) - so špirálou som bola spokojná. Čo sa týka výsledného efektu, bola to najlepšia prírodná špirála, ktorú som mala, mihalnice naozaj výrazne predĺži a drží ich tvar. Má peknú sýtu čiernu farbu, avšak počas dňa som mala pod očami jemné stopy po opadávaní, takže pravdepodobne vyskúšam ešte iné.

Tak to by bolo, čo sa produktov týka, za jún všetko. 

TOP 3 produkty, ktoré určite odporúčam všetkými desiatimi sú: 
  • hamamelová kvetová voda Soaphoria vhodná na zmiešanú až mastnú pleť so sklonom k akné 
  • kosatcové krémy od Weledy či už na zmiešaný alebo suchší typ pleti, vhodné aj na problematickú pleť 
  • ochranný sprej na tepelnú úpravu vlasov od Alverde

Máte skúsenosti s niektorými z týchto produktov? Objavili ste tento mesiac nejaký prírodný kúsok, ktorý vás príjemne prekvapil?

6 komentárov:

  1. Jůů krásné produkty :) Ve sprše už nic jiného než sprchové krémy nepoužívám a mandlová verze spolu s levandulovou je moje nejoblíbenější :) Co se týče té přírodní řasenky, rozhodně doporučuji vyzkoušet Dizao. Za mě je to nejlepší řasenka, kterou jsem kdy vyzkoušela. A to nejn v rámci přírodních. V budoucnu na ni plánuji detailnější recenzi.
    Máš moc pěkný blog, tvé články mě baví :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, to si ma veľmi potešila :) O tej špirále som už počula samé dobré veci, musím ju vyskúšať. Teším sa na recenziu :) Trochu ma len odrádzalo, že obsahuje Grapefruit Seed Extract, čo moc v prírodných produktoch nemusím... Aktuálne používam od Alverde, lebo úprimne aj drahšie prírodné špirály sa mi dosť počas dňa rozmazávali a nestáli za to... Inak včera som ti už snorila po blogu a veľmi sa mi páči, máš aj krásne fotky :)

      Odstrániť
    2. Moc děkuju, ty máš taky úžasné fotky :) Proč ti vadí extrakt z grepových jader? Já ho mam naopak hrozně ráda, užívám ho i vnitřně. Skvěle prý působí proti různým bakteriím, plísním a parazitům v těle :)

      Odstrániť
    3. Ďakujem :) Ako extrakt z grepfruitových jadierok je sám o sebe skvelý, len pri jeho extrakcii často dochádza k jeho kontaminácii parabénmi a triclosanom. Veľakrát výrobcovia kozmetiky ho kúpia už kontaminovaný a neriešia jeho zloženie... Tak som v tomto taká ostražitá a snažím sa o tom pozisťovať. Napríklad viem, že Dulcia kozmetika používa extrakt z grepfruitových jadierok, ktorý majú analyzovaný a je úplne čistý a vhodný aj na vnútorné použitie, takže tak :)

      Odstrániť
    4. Ty bláho tak to jsem netušila! O tom si budu muset zjistit víc, děkuju ti za užitečnou informaci :) Teď budu asi taky paranoidní :D

      Odstrániť
    5. Nie je zač :) Som rada, že som mohla pomôcť, dúfam, že som zbytočne nevystrašila :D Tiež som o tom nevedela a dozvedela som sa o tom úplnou náhodou, keď som hľadala info o nejakom inom extrakte, už mám rozpracovaný článok, tak sa k nemu snáď čoskoro dostanem :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...