pondelok 10. októbra 2016

Produkty včerajška: Spotrebované prírodné produkty za august/september 2016 | Girl Goes Bio

Ako som tak pozerala, moja kôpka spotrebovaných produktov už celkom pekne narástla. Tak som si povedala, že si dnes dáme zhrňujúci článok prírodných produktov, ktoré som domíňala až na samé dno za posledné dva mesiace.

Natural cosmetics Weleda Bubble Bee Organic Lauren Brooke Cosmetiques Dulcia Soaphoria Alverde

Pleťová starostlivosť 

Lauren Brooke Cosmetiques Cleansing Oil for Oily and Acne-prone Skin

Lauren Brooke Cosmetiques Cleansing Oil for Acne-prone/Oily Skin - odličovací olej na mastnú a problematickú pleť. Odličovanie olejom som si veľmi obľúbila, keďže olej pleť účinne a ľahko odlíči. Tento olej od Lauren Brooke je skvelý pre problematickú pleť, obsahuje množstvo olejov a extraktov s protizápalovými a antibakteriálnymi účinkami a na pleti je to hneď vidieť. Výborný produkt v boji proti akné aj pri samotnom odličovaní, má krásnu citrusovú vôňu, určite kúpim znovu. 
29ml / 13,00€ / link

Bubble Bee Organic Cool Cucumber Organic Facial Cleanser for Oily and Acne prone skin

Bubble & Bee Organic Cool Cucumber Organic Facial Cleanser - uhorkový čistiaci gél na mastnú a problematickú pleť. Tento gél na mydlovej báze používam už veľmi dlho a mám ho veľmi rada. Má krásne prírodné zloženie, pepermintovú vôňu a pleť príjemne osvieži. Akné upokojuje, sťahuje a redukuje začervenanie. Zvyknem ho používať po odlíčení pleti olejom na dočistenie a zbavenie sa prebytočného oleja. Skvelý na problematickú pleť, v zásobe mám ešte jedno balenie :D. 
100ml / 14,99 USD / link

Soaphoria hamamelova kvetova voda a Dulcia bio ruzova voda

Soaphoria hamamelová kvetová voda - hydrolát z hamamelu virgínskeho je mojou najobľúbenejšou kvetovou vodou, ktorú stále kupujem znovu a znovu. O tejto zázračnej vodičke ste si už mohli prečítať recenziu. Mojej problematickej pleti neskutočne vyhovuje, sťahuje póry, upokojuje a hojí vyrážky. Naozaj super! 
50ml / 4,90€ / link

Dulcia bio ružová voda - od Dulcie som vám už chválila ich zinkovú mastičku a hojivý gél, ale okrem nich mám veľmi rada aj Dulcia ružovú vodu. Má skutočne božskú vôňu a veľmi praktický rozprašovač, s ktorým sa ľahko aplikuje. Používam ju buď na pleť na striedačku s hamamelovou vodou alebo na podráždenú pokožku po holení. Ružová voda pleť príjemne osvieži, pôsobí protizápalovo a urýchľuje hojenie. A tá vôňa! V zásobe ďalšie balenie, už v nom prevedení :D. 
100ml / 7,90€ / link

Weleda kosatcovy hydratacny pletovy krem na zmiesanu plet

Weleda kosatcový hydratačný krém - výborný krém na zmiešanú pleť so sklonom k akné. Toto je overený krém, ku ktorému sa stále vraciam. Hoci mám akné, na niektorých miestach na pleti sa mi tvoria suché miesta a tento krém je na môj typ pleti ako stvorený. Používam ho veľmi rada každé ráno ako podklad pod makeup a už ani neviem koľkaté v poradí balenie to mám... RECENZIA
30ml / 11,48€ / link


Starostlivosť o zuby 

Biomineral dent prirodna zubna pasta

Biomineral Dent zubná pasta - opäť produkt, ktorému zostávam verná už dlhé mesiace. Táto prírodná zubná pasta je naozaj najlepšia, akú som vyskúšala, inú ani nekupujem. Má príjemnú sviežu chuť, efektívne čistí a má aj výborné bieliace účinky. RECENZIA
75ml / 6,50€ / link


Telová starostlivosť 

Bubble & Bee Organic Unscented All-Over Soap Bar - neparfumované organické mydlo na citlivú pokožku. Skutočne šetrné mydlo s veľmi jednoduchým a efektívnym prírodným zložením. Mydlá od Bubble & Bee Organic sú vynikajúce - krásne penia, efektívne očistia, avšak pokožku vôbec nevysušujú, naopak výborne hydratujú a majú parádne prírodné zloženie. 
125g / 6,00 USD / link


Vlasová starostlivosť 

Weleda ovseny regeneracny sampon na suche a poskodene vlasy

Weleda ovsený regeneračný šampón - šampón na suché a poškodené vlasy. Ovsený šampón ako aj celú radu som už ospevovala v recenzii. Naozaj skvelý šampón, ktorý šetrne vlasy umyje, nedráždi pokožku hlavy a vlasy zanecháva hydratované, lesklé a hebké. Pre mňa zatiaľ najlepší prírodný šampón. 
190ml / 8,96€ / link


Dekoratívna kozmetika 

Alverde prirodna spirala False Lashes

Alverde špirála False Lashes - veľmi dobrá prírodná maskara. Väčšina prírodných špirál sa mi veľmi rozmazáva, ale táto ku podivu vôbec. Má sýtu čiernu farbu, pekne riasy zvýrazní, predĺži a natočí. No a na tú cenu sa naozaj nedá povedať krivého slova :D. 
11ml / 4,59€ / Dm drogéria 

12 komentárov:

  1. Tú maskaru by som možno neskôr rada vyskúšala. Možno by si Alverde napravila renomé. Inak, super produkty :)


    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Maskaru fakt odporúčam, na "neprírodné" to úplne nemá, ale zatiaľ najlepšia prírodná, čo som vyskúšala :)

      Odstrániť
  2. Aj ja som si veľmi obľúbila túto riasenku Alverde, pretože mi krásne zvýrazní riasy. Je to moja druhá alverďácka riasenka a rovnako druhá, ktorá sa mi rozmazáva. Nerozumiem tomu, ale je to tak. Mám síce prirodzene dlhé riasy, no iné riasenky mi to nerobia. A ešte - pri odličovaní ma štípe v očiach (ako asi všetký prírodné).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je škoda, lebo naozaj pekne zvýrazňuje. S tými prírodnými maskarami mam presne taký problém, že všetky sa mi dosť rozmazávajú, až na túto... A mám dosť citlivé oči, ale práve prírodné ma pri odličovaní vôbec neštípu. No sto ľudí, sto chutí... :)

      Odstrániť
  3. Tu spiralu som mala, ale nebola som s nou velmi spokojna, prisla mi nevyrazna. Zato First class volume od Alverde nedam z ruky, uplne mi sadla :) a ten kosatcovy krem od Weledy si vdaka tebe davam do poradovnika, len neviem kedy sa k nemu dostanem kedze teraz si idem kupovat Jonzac a potom by som chcela vyskusat ten avokadovy od Navie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tu spiralu musim pozriet, vdaka za tip :) Ja stale patram po dokonalej prirodnej maskare... Co sa tyka kremov, ci uz Weleda alebo Navia, myslim, ze budes spokojna :) Ja rada pouzivam kosatcovy krem rano a avokadovy na noc :)

      Odstrániť
  4. Ahoj, chcem ti pochváliť blog :) teším sa, že takéto stránky nám na Slovensku pribúdajú!
    Skvelý výber, väčšinu produktov mám aj ja v obľube, hamamelovú vodu, šampóny od Weledy, Alverde špirálu a chcem sa opýtať kde kupuješ ten uhorkový čistiaci gél? Zaujal :). Dá sa také niečo zohnať aj u nás, či objednávaš z US stránky?

    SomethingBiotiful.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Evka, veľmi pekne ďakujem, to si ma naozaj potešila :) Tvoj blog bol jeden z prvých, na ktoré som naďabila, keď som sa rozhodla prejsť na prírodnú kozmetiku :). Ten uhorkový čistiaci gél sa dá bohužiaľ kúpiť len z americkej stránky Bubble & Bee. Majú úžasné produkty, strašne mám rada ich mydlá, tieto gély a ich deodoranty sú úplne najlepšie, ale shipping cost je masaker :D Robím to tak, že urobím jednu mega objednávku, keď majú zľavy a potom produkty s rozpočítaným poštovním približne vyjdú na nezľavnenú cenu... Poslednýkrát som objednávala v júni a ešte aspoň na dva mesiace som zásobená :D Ale fakt vynikajúca značka, produkty majú krásne zloženie a páči sa mi, že sú úprimní, čo sa organické dá urobiť a čo nie :)

      Odstrániť
  5. Mala som túto riasenku a veľmi som spokojná nebola, riasy s ňou boli také neobjemné a navyše sa zle odličovala. Od Alverde mám však rada ich pleťové púdre a tekuté linky no a z pleťovej kozmetiky Fluid s bahnom, na aknóznu pleť to najlepšie pod slnkom.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha, tak to ten fluid musím pozrieť, o tom som ešte nepočula, ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  6. Některé z uvedených značek ani neznám. Ale jak vidím tak to budou docela bezva produkty. Hodně se mi zamlouvá ten odličovací olej a zubní pasta tak doufám že se k nim co nevidět taky dostanu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obidva sú super, vrelo odporúčam, olej je však možné kúpiť len z amerického e-shopu :/ Ale tú zubnú pastu určite vyskúšaj, zloženie je skvelé a je fakt najlepšia, akú som vyskúšala, aj spomedzi tých "neprírodných"... :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...